Mibe fog Meggyes belebukni?

2007. november 12., hétfő

Ő képvisel minket

Egy esztergomi képviselő néhány megnyilvánulását szeretném beidézni egy NYILVÁNOS FÓRUMRÓL

Te egy tájékozatlan, rosszindulatú szarkeverő vagy, Nemzetellenes idegenszivű.Eddig soha semmit nem értettél, csak kevered a szart a felelőtlen, kivülálló fontoskdásoddal.

Egyébként általános genetikus rosszindulat miatt innen és ezért most kitiltalak. Ajánlom a Szeretgomot, ott gravitálnak a similis simili gaudet szarkeverő város és nemzetárulók néhány korábbi kiscserkészem a kivétel.

A kastélykertben faiskola lesz esztergom fásítását igy nem darabonként 10.000 Ft os csemetével kell megoldani. Gyere Vargyasra mielőbb. És kerüld el a felbérelt kútmérgezőket.

Rágalmazzunk nyugodtan, valami megmarad belőle" idézem Önnek Göbbels szakmai tanácsát, bár már feleslegesen.

Te sem vagy egy evoluciós bázis. Tudhatnád, hogy a lényeg a differenciában van. Kútmérgező Coli, nem pedig egy bendő szorgos szociális munkása BR. Egyébként mintha ez egy másik topik lenne. Általában pedig: A Királyváros, a Nemzet Fővárosa 35 ostromot ért meg. Ti is leperegtek a faláról.

Nem, kedves Önek azzt írom: Ha még kiskegyed emlékezhetnék a Trianon topikra, hát ezért nevezem nemzetgyalázónak. Magyar az, akinek fáj Trianon.(Megj. Szerencsére már több kiváló barátom is körbehugyozta az épületet.)

Húzzál el a rákba Te egyagysejtű kútmérgező Fekál Coli hivatásos nemzetgyalázó, kútmérgező. Se perképes se párbajképes nem vagy, Adjon neked az én istenem gyors gyúgyulást. Segg minősítésű szabadkőmüves bérencvagy .Esztergoman nincs helyed még a légtérben sem.

Közhelyszerű rágalmát kikérem magamnak. Valamennyi válastási igéretünket ( FIDESZ_KDNP) a Polgármester kilistáztatta, beköltségelte és határidőt rendelt mellé. A Választási cikluson belül politikai és erkölcsi felelőséggel meg kell azokat valósítanunk. Hol itt a hazudozás.

A lesülyedésről: bármely görénnyel felveszem a harcot, de nem vagyok bolond, hogy hagyjam, ő válassza meg a fegyvert.jak. Így aztán nincs etnikumozás. Esztergomot meg nem szoktuk hagyni, a mundért (értsd Bocskai) sem és az árpádsávos királyi lobogónkat sem. Az élet szép, OK. A gyűlölet meg addig terjed, amig nem mondják, hogy NETOVÁBB.

Részletesebben kifejtve kútmérgező mivoltodat: Te NEM Mucius Scevola agy, ki bátran belopózott az etrusk táborba, nem egy ilyen értelemben vagy kútmérgezőnek nevezhető, hanem a szó szoros (szaros) értelmében csupán a COLI bacilus vagy, aki mérgezi a kutat. Szánalmas. Egyszerüen nem is elmeorvosi, hanem KÖJÁL/ÁNTSZ kérdés vagy a Mult feneketlen kútjában (Thomas Mann után szabadon) Mikroszkóp kell, hogy észrevegyenek. Egy Ízeltlábú turulmadár hozzád képest. Amikor a FOUCAULT ingát szerveztük Esztergomban, a Postán odajött egy látásból ismert ember, gratulált, említette, hogy ez az Ő területük és a Templomosok (!) nevében sikert kívánt. Most meg azt közölte, hogy Te egy első lépcsőbeli ( 13 ból első lépcső!) meleg szabadkőmüves vagy, akit a páholyban hagyományosan "segg".-nek minősítenek. Ami összetartozik, az összenő, igy már érthető a COLI is.

Kizárólag patriota és rejtett irredenta vagyok, valamint keresztény. városatya, tiszteletbeli és valóságos székely(+örmény és olasz), néány legális szervezet tagja

A képviselőnek nincs főnöke, igy az okfejtés hamis. Politikai és erkölcsi felelősséggel tartozunk a munkánkért, ezen túl, az országban egyedülállóan az esztergomi FIDESZ_-KDNP jelölésű képviselők valamennyi választási ígérete kötelező önkormányzati programmá (un. ÖNKORMÁNYPROGRAM) lett emelve. Ismétlem: Minden elhangzott ígéret! Ehhez képest szerintem már semmiféle dedós, főnöki utasításra sincs szükség.

A bocskaimat nem hordom tüntetésre, oda kapucnisba jár a magyar mmanap.Nem vagy Te valami libernyák ezzel az internacionalista dumáddal?

Esztergom a NEMZET FŐVÁROSA. Innen akarsz elmenekülni? Ne azt kérdezd, mit tett érted a Város, hanem TE mit tettél a Városért. Mi Esztergomhoz képest kevesebbek vagyunk mint egy hangyányi pillanat! Te kritizálod ezt a Várost? Jóbarát! Döbbenet által a szív ere fagy! Ahogy Bárci Benőnél olvashattuk.Nehogy mán Te fikázd a várost! (Nem az Önkormányzat kritizálhatatlanságáról írok, hanem a Te megvető értékítéletedről!)

Hali. egy libernyákról le van a gond. Kérem a következőt.

Albert Camu 1956(Egyébként Nobel dijas büdös Triannonista csigaevő):" Mostantól nyilvánvaló, hogy becsületes ember nem lehet kommunista." Ehhez képes egy USÁ ban biznyákoló Poor (Ejtsd: PUR)-tól miért is kell egy hátast dobni? Nézd meg a lőlapodat, megint nem találtál el semmit, legfejebb a lőtéri blökit. Nem nagyon hiányzol a királyvárosból .

A lényeg a diferenciában van. Ha nem bírsz különbséget tenni az emberek és a kommunisták között ( egy kis meditálás vagy Vass Albert pedig mindég segítene) akkor járj inkább éleslövészetre. Ott meglátod ha mellélősz. (Vagy lőssz.)

elvtelen és giccses beszólásod szöges ellentétben ( 180 fok) áll az adatlapodon tett kijelentéseddel: Állatok: A pártvezérek!. Ezzel a mentalitással jobb lenne, ha nem írogatnál, foglalkoznál az én városommal. Éppen most szavazta le a lakosság ezt a takony-liberál kurzust. Maradj inkább Győrben. Esztergom -köszöni nem kér az ilyen értékrendből.No meg az ellentmondásból nyilvánvaló hitelesség deficitből!

Mi naponta küzdünk a királyvároban egy csomó csirkefogó kriptokommunista bolsevik gyalázkodásával. Ön semmit nem tud minderről. Ha ebben a miliőben Ön valamiféle elegáns távolságtartásba burklózik akkor hazaáruló! Van még miről beszélgetnünk? Üdvözlettel a frontvonalból



folyt. köv.