Mibe fog Meggyes belebukni?

2007. december 14., péntek

Következménye mindennek van, pláne Esztergomban

Miavecz Jenő képviselő mai bejegyzése a szeretgom.hu-ról:

http://szeretgom.hu/portal/content/contentId/15106/#content15106

Ma hajnalban volt olyan kedves a tizenkét fős testületi többség, hogy Meggyes Tamás szóbeli indoklása alapján visszahívott a Városfejlesztési Bizottságból.

Amint azt Meggyes Tamás indoklásában elmondta, nem azért javasolja a visszahívásom, mert támadom őt a Hídlapban, amit amúgy azért tehetek, mert nagy jóindulatában megengedte, hogy az ellenzék is megszólaljon, hanem azért teszi ezt, mert aláírtam a népszavazási kezdeményezést.

És azzal, hogy két kérdés nem fog átmenni a rostán-teszem hozzá ,jogosan-bebizonyítottam városfejlesztési ügyekben való járatlanságomat.

/A két kérdés az üvegzsebre vonatkozó, valamint a három kertvárosi körzet. A szerződések valóban rajta vannak a város honlapján, de úgy eldugva, hogy azt a Pénzügyi Bizottság elnöke sem találta. A választókörzetek kérdése meg jegyzői hatáskör--ezt mi is tudtuk, de próbálkoztunk:)/

/És ami szerinte még felháborító, és bizottsági munkára való alkalmatlanságom tökéletes bizonyítéka, hogy szerinte az elővásárlási joggal való terhelés szabályszerű, meg amúgy is, ha gondom van vele, ezt a bizottságin kellett volna jeleznem._Jelentem, megtettem, hatástalan maradt./

A játék tehát elkezdődött.